Előkelő helyen állnak a kaliforniai névsorban

Toplistás adócsaló lett Lionel Richie és Pamela Anderson

Akár le is foglalhatja az adóhatóság Lionel Richie vagyonát, ha nem rendezi sürgősen több mint egymillió dolláros hátralékát. A legfrissebb feketelistán nem ő az egyetlen híresség, de kétségtelenül az egyik legtöbbel tartozó sztár.

2012.04.16 08:47ma.hu

A kaliforniai adóhatóság a törvények értelmében évente két alkalommal frissíti és hozza nyilvánosságra a legnagyobb adóhátralékkal rendelkezők 500-as listáját, amelyen számos ismert név mellett előkelő, bár büszkeségre cseppet sem okot adó helyen találjuk Lionel Richie-t és Pamela Andersont. A Baywatch egykori szexszimbóluma a lista szerint 524 ezer 241 dollárral tartozik az államnak, ám ezzel sehol sincs a világhírű énekeshez képest, akinek 1,1 millió dolláros (240 millió forint) hátraléka már a vagyona elkobzásával fenyeget.

A sajtó érdeklődésére egyelőre egyik híresség képviselője sem reagált, de rajtuk kívül is több olyan név bukkant fel az adóhivatal TOP500-as feketelistáján, akik Amerikában nagy ismertségnek örvendenek, köztük nagyobb cégek alapítói és tulajdonosai, illetve színészek, sportolók. Halsey Minor, a CNET társalapítója feleségével, Shannonnal közösen vezeti a névsort, együttesen 10,5 millió dollárral tartoznak az államnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.