Valaha együtt zenéltek, most lehülyézte

Lionel Richie: Michael Jackson ostoba fickó volt

Egykor pályatársak voltak és soha nem mondtak egymásról rosszat, most Lionel Richie mégis valósággal lehülyézte Michael Jacksont, aki állítólag sosem tudta, mikor kell nevetni.

Lionel Richie emlékezetes koncertpillanatai képgaléria

2012.03.19 17:29ma.hu

Lionel Richie bevallotta: mindig is úgy fog emlékezni a két és fél éve elhunyt énekestársára, mint egy "vidám és ostoba" emberre, mivel elmondása szerint Michael Jackson rendszerint olyankor kezdett el nevetni, amikor a legkevésbé volt rá alkalmas a pillanat. "A legostobább fickó volt, akivel valaha is találkoztam" - fogalmazott a 62 éves sztár.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Hogy az akut Propofol-mérgezésben elhunyt énekes családja mit szól eme kijelentéséhez, arról nem szólnak a hírek, mindenesetre Richie elárulta, hogy Jacko gyakran vált a támadások célpontjává, mert a legváratlanabb pillanatokban képes volt hangosan kacarászni. "Emlékszem, egyszer valamilyen méltóság mondott beszédet, ő elnézett mellette és elkezdett kuncogni. Rémesen bosszantott."

Épp ezért úgy véli, nem mondhat róla mást, mint amilyen valójában volt, nem emlékezhet rá másképp, mint egy vicces és buta srácra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.