Bicskei: Koeman remek szakember

Mit ér nekünk Erwin Koeman?

Az első hivatalos meccs ugyan még a csapat előtt áll, de a honi edzőképzés vezetője, Bicskei Bertalan - aki munkájából kifolyólag sokat tartózkodik Koeman társaságában - véleménye szerint Erwin Koeman remek szakember.

2008.05.23 07:26nb1.hu

Mint ismert, a holland szakember május elsejei hatállyal hivatalosan is a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, és közvetlen segítője Bicskei Bertalan. - Még aktív játékos korában ismertem meg Koemant - mondta az nb1.hu-nak Bicskei Bertalan.

- Azt gondolom, ha sikerül átadnia azt a profi mentalitást, valamint azt a technikás, lendületes játékot, ami őt jellemezte, akkor sokat profitálhatnak a magyar labdarúgók belőle. Most azonban az a legfontosabb feladata, hogy megismerje azokat a játékosokat, akikből majd válogatni tud, és sikeres csapatot építhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.