Válogatott felkészülés

Koeman válogatottja - görög és horvát találkozó előtt

A már itthon tartózkodó játékosokat követően hétfő délutánig folyamatosan érkeznek a kerettagok a gödi edzőtáborba.

2008.05.19 07:09mlsz.hu

Csapatfotózással és sajtónyilvános edzéssel kezdődik hétfőn A-válogatottunk közös felkészülése Erwin Koeman irányításával a görögök (május 24., 19 óra, Puskás Ferenc Stadion) és a horvátok (május 31., 20.30 óra, Szusza Ferenc Stadion) elleni mérkőzésre. 

A már itthon tartózkodó játékosokat követően hétfő délutánig folyamatosan érkeznek a kerettagok a gödi edzőtáborba. Az első edzésre 17. 30 órától kerül sor a váci stadionban, a gyakorlást hivatalos csapatfotózás előzi meg. 

A tréning nyilvános a sajtó érdeklődő munkatársai számára, utána lehetőség lesz egyéni interjúk készítésére is. A két találkozóra már megkezdődött a jegyárusítás: a szokott helyeken, az IBUSZ kirendeltségeiben lehet megvásárolni a belépőket, a legolcsóbbakat 2000, a legdrágábbakat 5000 forintos áron. 

Sőt! A mostani két összecsapásra, valamint az augusztus 20-i Magyarország-Montenegró meccsre 4000 forintért bérlet is kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.