Vác kipipálva

Koeman győzelemmel mutatkozott be - jöhetnek a görögök

Kegyeibe fogadta az időjárás azokat a futballbarátokat, akik kilátogattak a válogatott váci edzőmeccsére.

2008.05.22 07:10nb1.hu

Kellemes napsütésben kezdhettek így a csapatok, s nem volt meglepő, hogy a Koeman-csapat irányította a játékot. Ránézésre egyből feltűnt, nemzeti csapatunk egyik gerincét a Matthäus-féle gárda, a másik felét a Várhidi-csapat alkotta. 

Játékosaink rövid passzos, sokmozgásos játékkal igyekeztek zavart kelteni a váciak kapuja előtt. A vezetést Hajnal Tamás baloldali szabadrúgása után Juhász Roland szerezte meg, négypercnyi játék után, de utána már csak helyzeteket tudtak kidolgozni Gera Zoltánék. 

A szünetben Erwin Koeman alaposan felforgatta a csapatát, valamelyest élénkebb is lett a játék, s a gólok is sűrűbben potyogtak: a válogatottunk fölényes, négygólos győzelméhez az újonc Koltai Tamás és Orosz Péter, valamint Ferenczi István is hozzájárult egy-egy találattal. A teljességhez hozzátartozik, hogy félidőben a váci mester, Verebes József lecserélte az egész csapatát. 

Első félidő: Fülöp - Bodnár, Vanczák, Juhász, Bodor - Dárdai, Vadócz - Gera, Hajnal, Huszti - Priskin 

Második félidő: Köteles - Szélesi, Csizmadia, Juhász, Lőw - Dárdai, Bodor - Koltai, Orosz, Dzsudzsák - Ferenczi G: Juhász, Koltai, Ferenczi, Orosz

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.