EURO-2012

Nézőszám: közel telt ház a stadionokban

A lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság eddigi mérkőzésein 98,6 százalékos volt a tornának otthont adó nyolc stadion kihasználtsága.

2012.06.27 14:41MTI

Az európai szövetség (UEFA) szerdai tájékoztatása szerint a 28 találkozót összesen csaknem 1,3 millió szurkoló látta a helyszínen, az átlagnézőszám 45 435 volt. A legtöbb rajongót az Anglia-Svédország (3-2) összecsapás vonzotta, erre 64 640-en mentek ki a kijevi arénába.

A lengyel helyszínek közül a hazaiaknak a görögök elleni meccsén (1-1) voltak a legtöbben: Varsóban 56 070 belépő fogyott el a június 8-i Eb-nyitányra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.