EURO-2012

Buffon: nagyképűség lenne végső sikerről beszélni

Gianluigi Buffon, a negyeddöntős olasz labdarúgó-válogatott kapusa szerint amíg Németország és Spanyolország versenyben van a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon, addig nagyképűség lenne végső sikerről beszélni.

2012.06.23 11:04MTI

A 2006-ban világbajnok kapus úgy véli, eddig ez a két csapat emelkedik ki a mezőnyből a kontinenstornán. A németek a legjobb nyolc között a görögöket legyőzve már elődöntősök, míg a címvédő spanyolok, akikkel az olaszok 1-1-es döntetlent játszottak a csoportban, szombaton a franciákkal találkoznak a negyeddöntőben.

Buffon beszélt a Squadra Azzurra soron következő vasárnapi, angolok elleni mérkőzéséről: "A mi esélyünk 50 százalék a továbbjutásra, ahogy az angoloké is. Úgy gondolom, egyéni villanások dönthetik el a mi mérkőzésünket."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.