Eden Hazard

Belga válogatott középpályás a Chelsea-ben

A Bajnokok Ligája-győztes Chelsea labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Eden Hazard, a Lille belga válogatott középpályása.

2012.05.29 08:37MTI

A 21 éves futballista hétfő este saját Twitter-oldalán jelentette be, hogy a londoni klubhoz igazol.

A 27-szeres válogatott Hazardot az elmúlt két szezonban a Ligue 1 legjobb játékosának választották, tavaly bajnokságot nyert csapatával, a mostani idényben pedig 20 góllal zárt, ráadásul a zárófordulóban a Lille az ő mesterhármasának köszönhetően győzte le a Nancyt, amellyel a harmadik, BL-selejtezőt érő helyen végzett a gárda.

Hazardot - aki már 16 évesen bemutatkozott a francia élvonalban - számos európai topcsapat is szerette volna leigazolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.