Debreceni úszó-Eb

Egyéni csúccsal elődöntős a pillangókisasszony

Jóval esélyesebb mindhárom honfitársnőjét megelőzve a legjobb eredményt a magyarok közül Szilágyi Liliána érte el a 100 m pillangó csütörtöki selejtezőjében a debreceni úszó Európa-bajnokságon.

2012.05.24 11:05MTI

A 15 éves tehetség a hetedik - éppenséggel olimpiai B szintet jelentő 59.07 mp-es - idő tulajdonosaként vált az elődöntős társaság tagjává.

Rajta kívül - az egy nemzetbeliek közül csak a két legjobbat továbbengedő szabály alapján - még Jakabos Zsuzsanna (59.18 mp) folytathatja szereplését kilencedikként. Ugyanakkor 11.-ként is kiesett Tompa Orsolya (59.43) és a magyar rekorder Dara Eszter (59.75) is, aki a 16. lett összesítésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.