Debreceni úszó-Eb

Cseh László negyedszer is aranyérmes 200 m vegyesen

Cseh László aranyérmet nyert 200 m vegyesen a debreceni úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján. A szám másik magyarja, Verrasztó Dávid hatodik lett.

2012.05.23 18:39MTI

Cseh nem kapta el túl jól a rajtot, ennek ellenére a pillangó után már elsőként fordult, ám a hátúszást követően a brit James Goddard vette át a vezetést. Mellen ugyanakkor Cseh ismét az élre állt, gyorson pedig magabiztosan növelte előnyét, ezzel sorozatban negyedik Eb-elsőségét könyvelte el ezen a távon.

A 26 éves Csehnek összességében ez volt a kilencedik Európa-bajnoki aranya 50 méteres medencében, amivel beállította az 1996-ban visszavonult Egerszegi Krisztina rekordját.

Eredmények:

férfiak:

200 m vegyes, Európa-bajnok:

---------------------------- CSEH LÁSZLÓ 1:56.66 perc 2. James Goddard (Nagy-Britannia) 1:57.84 3. Markus Rogan (Ausztria) 1:59.39 ..6. VERRASZTÓ DÁVID 2:01.70

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.