Március 17-én kapott szívrohamot a labdarúgó

Muamba jobban van - Lecsukták a rasszista walesi diákot

Börtönbüntetésre ítélték azt a walesi diákot, aki egy internetes csevegőoldalon fajgyűlölő bejegyzést írt Fabrice Muambáról, az angol Bolton Wanderers labdarúgójáról, aki március 17-én szívrohamot kapott egy mérkőzésen.

2012.03.28 09:11MTI

A 21 éves Liam Staceynek 56 napot kell rács mögött töltenie múlt heti tettéért, miután a bíróság nem vette figyelembe magyarázatát, miszerint ittasan tette közzé gondolatait a Twitteren. A swansea-i egyetem biológus hallgatója egyebek között azt posztolta, hogy az angol játékos halott, majd kitette a "lol" (hangos nevetés) betűszót is.
   
A 23 éves Muamba a Tottenham elleni FA Kupa-mérkőzésen esett össze a pályán, miután leállt a szíve - többször újra kellett éleszteni. A legutóbbi hírek szerint még mindig súlyos, ám stabil állapotban van, hétfőn felült a kórházi ágyában, és evett is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.