Vita a döntő helyszínéről

Olasz Kupa: összecsapott a CONI és a Serie A

Egyelőre nincs helyszíne a május 20-án sorra kerülő Juventus-Napoli labdarúgó Olasz Kupa-döntőnek, miután a helyi olimpiai bizottság, a CONI és a Serie A között vita bontakozott ki a római Olimpiai Stadion használatáról.

2012.03.27 18:26MTI

A liga vezetősége hétfőn már döntést hozott arról, hogy a hagyományoknak megfelelően a fővárosi arénában kerüljön sor a fináléra, Gianni Petrucci, az Olimpiai Stadiont tulajdonló CONI irányítója azonban zokon vette, hogy tőle hivatalosan nem kértek engedélyt, és megvétózta a határozatot.
   
"Számunkra le is zárult az ügy. Más stadiont kell keresniük" - szögezte le Petrucci.
   
A Juventus dühösen reagált a fejleményekre, mondván, egy ilyen jelentős mérkőzést csakis a híres római arénában lehet megrendezni, míg a Napoli szurkolói már most közölték, hogy ha esetleg a milánói San Siróban akarják majd lebonyolítani a döntőt, ők nem akarnak olyan messzire utazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.