Összefogás a sikerért

Együtt a Fradi és a Nem Adom Fel

Együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Nem Adom Fel Alapítvány, a jövőben a két szervezet kölcsönös segítségnyújtással igyekszik támogatni egymás munkáját.

2012.02.28 17:39MTI

Az együttműködési megállapodást Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője jelentette be kedden az FTC székházában. A tájékoztatón elhangzott, hogy a partnerség keretében többek között az alapítvány logója megjelenik majd a labdarúgók mezén, a Nemadomfel Együttes pedig fellép a labdarúgó-mérkőzések szüneteiben.
   
"A nem adom fel akár a mi szlogenünk is lehetne, hiszen ez a mondat tökéletesen átfordítható és alkalmazható a sportban is" - hangsúlyozta Orosz Pál. A vezető kiemelete: nagyon fontosanak tartja az együttműködést és bízik benne, hogy hosszútávú partnerség született a két szervezet között.
   
A Nem Adom Fel Alapítvány célja, hogy a társadalom valamilyen okból hátrányos helyzetű tagjait segítse abban, hogy önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberekké váljanak. 2008-óta évente megrendezik a  Jobb velünk a világ! jótékonysági koncertet, amelynek bevételéből az évek során csaknem 40 millió forint gyűlt össze. Ezt az összeget a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által vezetett csíksomlyói árvaház felújítására fordították, valamint létrehoztak Szendrőládon egy családi napközivel ellátott Nemadomfel-házat hátrányos helyzetű gyerekek részére és folyamatban van egy fogyatékos emberek számára készülő öko-lakóotthon építése Budapest III. kerületében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.