Nem nyer BL-t a Manchester City?

Mancini esélytelennek tartja csapatát

Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint, ha együttese tovább is jut csoportjából, nincs esélye megnyerni a Bajnokok Ligáját.

2011.11.26 09:38MTI

"Nem hiszem, hogy a mi csapatunk diadalmaskodik a BL mostani szezonjában. A Real Madridnak, a Bayern Münchennek, a Barcelonának, vagy éppen az Internazionalénak jóval több tapasztalata van" - nyilatkozta az olasz szakember.
   
Az angol bajnokságot magabiztosan vezető City kedden a Napoli otthonában szenvedett 2-1-es vereséget, így a csoportból való továbbjutástól is messze került, ugyanis ahhoz, hogy ott legyen a legjobb 16 között, a zárófordulóban hazai környezetben le kellene győznie a már nyolcaddöntős Bayern Münchent, ugyanakkor a nápolyiaknak pontot kellene veszíteniük a Villarreal vendégeként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.