Van der Vaart hat hétig nem játszhat

Kényszerpihenőn a holland sztárkapus

Rafael van der Vaart, az angol Tottenham Hotspur világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgója súlyos térdsérülés miatt legalább hat hétig nem léphet pályára.

2011.09.03 14:51MTI

A 28 éves irányító a Manchester City elleni 5-1-re elveszített bajnoki találkozón szenvedett térdín-sérülést, mely a vártnál súlyosabbnak bizonyult.
   
A Premier League legutóbbi szezonjában ötödik helyen végzett londoni együttes első két bajnoki mérkőzését elveszítette a mostani kiírásban, így talán a lehető legrosszabbkor jött számára a 90-szeres válogatott futballista kiválása.
   
Van der Vaart így pénteken sem léphetett pályára a hollandok San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőjén, melyet nélküle is 11-0-ás kiütéssel nyert meg Bert van Marwijk együttese. A holland válogatott továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti az E csoportot, melyben a magyar együttes a svédek bravúros pénteki legyőzésével továbbra is a harmadik, azonos ponttal állva a skandináv csapattal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.