Közös megegyezéssel szerződést bontottak

Németh Krisztián elbúcsúzott az Olimpiakosztól

Különváltak a magyar válogatott Németh Krisztián és a görög Olimpiakosz labdarúgócsapatának útjai: a felek pénteken közös megegyezéssel bontottak szerződést.

2011.09.02 17:27MTI

"Vannak érdeklődők, többel is kapcsolatban vagyunk, de egyelőre még országot sem szeretnék mondani, korai lenne konkrétumokról beszélni" - mondta a jövőről Kövesdi Viktor, a U20-as világbajnoki bronzérmes játékos ügyeit intéző menedzseriroda egyik vezetője.
   
A menedzser hozzátette, várhatóan tíz napon belül kiderül, hogy mely együttesben folytatja pályafutását Németh, aki tavaly nyáron igazolt az Olimpiakoszhoz, de az előző idényben is az Olimpiakosz Volosznál szerepelt kölcsönben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.