Kezdőcsapatot hirdetett Hamrén

Íme: megvan, kiket vezet ma csatába a magyarok ellen Ibrahimovic

Erik Hamrén, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a magyarok elleni, 19:45 órától a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

2011.09.02 14:51MTI

A svéd szövetség honlapja szerint az együttesbe nem fért be a két csapat legutóbbi, svédországi mérkőzésén duplázó Pontus Wernbloom, ugyanakkor a legnagyobb sztárok, mint például Zlatan Ibrahimovic, vagy Kim Ka:llström ott vannak a kezdő tizenegyben.
   
Egervári Sándor a magyar szövetség tájékoztatása szerint bő egy órával a találkozó előtt hirdeti ki kezdőcsapatát.

A svédek kezdőcsapata:

Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Daniel Majstorovic, Oscar Wendt – Anders Svensson, Kim Ka:llström – Sebastian Larsson, Johan Elmander, Christian Wilhelmsson – Zlatan Ibrahimovic.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.