Folytatódik a sztrájk?

Továbbra is spanyol bajnokság nélkül maradhatnak a szurkolók

A legújabb, kedd késő estébe nyúló tanácskozás sem hozott előrelépést a spanyol futballsztrájk ügyében, így lehet, hogy ezen a hétvégén sem kezdődik meg a Primera División - és a másodosztály - 2011/12-es bajnoki idénye.

2011.08.24 10:50MTI

A sorrendben ötödik, ezúttal csaknem hatórás találkozón csupán abban jutottak dűlőre a felek - a játékosok szövetségének (AFE), illetve a profi labdarúgóligának (LFP) a képviselői -, hogy szerda délután újfent asztalhoz ülnek.
   
A pontvadászatnak az elmúlt víkenden kellett volna megkezdődnie, de elmaradt az idénynyitó, mivel péntekig nem tudtak megállapodni alapkérdésekben.

A labdarúgók biztosítékokat akarnak arra nézvést, hogy minden körülmények között megkapják a szerződésben rögzített pénzüket, továbbá kifizetik azt az 50 millió eurót is, amivel a klubok tartoznak több mint 200 futballistának. A játékosok nevében eljáró küldöttség emellett azt is el akarja érni, hogy ha egy klub nem fizet, ne vehessen részt a különböző sorozatokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.