Minden idők legjobban fizetett játékosa lehet

Megegyeztek: Dzsudzsák csapattársa lesz Eto,o

Megegyezett az Anzsi Mahacskala és az Internazionale Samuel Eto,o átigazolásáról, így a kameruni csatár Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz labdarúgóklubnál.

2011.08.23 19:19MTI

Sajtóértesülések szerint a támadó minden idők legjobban fizetett játékosa lesz, idényenként 20 millió eurót kap majd.
   
A dagesztáni klub kedden jelentette be, hogy megállapodott az olasz együttessel a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes futballista szerződtetéséről.
   
Eto,o hároméves megállapodást írt alá, s állítólag szezononként 20 millió eurót keres majd, ezzel a világ legjobban kereső futballistája lesz, megelőzve a Real Madridnál 12 milliót kereső portugál Cristiano Ronaldót, valamint a Barcelonánál 10,5 milliót zsebre tevő argentin Lionel Messit.
   
A két fél már hetek óta egyeztetett egymással. Sajtóértesülések szerint az alkut eddig az késleltette, hogy a dagesztániak milliárdos tulajdonosa, Szulejman Kerimov legfeljebb 24 millió eurót adott volna a 30 esztendős labdarúgóért, ugyanakkor az Internazionale 30 milliót szeretetett volna kapni. Most 25-27 millió euró közötti összegről ír az olasz média.
   
Eto,o 2006-ban és 2009-ben a Barcelonával, 2010-ben pedig az Interrel nyert BL-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.