A legendás focista egyelőre tanácsokat ad

Sztoicskov Rosztovba robog

Az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Rosztov együttesénél dolgozik majd Hriszto Sztoicskov.

2011.07.19 08:50MTI

A 45 éves volt futballista egyelőre edzésmódszereit osztja meg a csapattal és tanácsokat ad az új játékosok megszerzésével kapcsolatosan. Az elképzelések szerint azonban egy próbaidőszak után a bolgár szakember elfoglalná a Rosztov kispadját is. 
   
Sztoicskov kulcsjátékosa volt annak a barcelonai álomcsapatnak, amely a kilencvenes évek elején, a holland Johan Cruyff irányításával sorozatban négyszer nyerte meg a spanyol bajnokságot, 1992-ben pedig diadalmaskodott a BEK-ben.
   
A minden idők legjobb bolgár futballistájának tartott sportember 1994-ben Aranylabdát kapott, a válogatottat pedig abban az évben az elődöntőig vezette a világbajnokságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.