Aláírásgyűjtésbe kezdtek az menesztéséért

Kirúgnák a pályáról az argentin futballkapitányt

Aláírásgyűjtésbe kezdtek Argentínában, hogy távozásra bírják Sergio "Checho" Batistát, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

2011.07.19 07:33MTI

Az együttes a hazai rendezésű Copa Americán a negyeddöntőben búcsúzott, miután tizenegyespárbajban alulmaradt az uruguayi alakulattal szemben.
   
A voksokat a "Chauchecho" elnevezésű honlapon gyűjtik, és már az első óra alatt közel ezren szavaztak arra, hogy a szakvezetőnek mennie kell. A szervezők abban bíznak, hogy rövid időn belül százezren követelik majd Batista menesztését.
   
A honlapon véleményt is lehet mondani a kapitányról, és a megjegyzések, hozzászólások nem kímélik sem az edzőt, sem Julio Grondonát, a szövetség elnökét, aki továbbra is bízik a trénerben.
   
"Chau Checho, vagyis viszlát Checho, Grondona majd elkísér utadon" - írta az egyik hozzászóló.
   
Az argentin szurkolóknak elegük van az úgynevezett "86-osokból", azaz a negyedszázada Mexikóban világbajnokságot nyert csapat játékosaiból. A korábbi kapitány, Diego Maradona és az őt váltó "Checho" Batista is tagja volt az aranyérmes együttesnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.