Nem akkora blama?

Copa America - marad a bukott argentin kapitány

Spanyol lapértesülés szerint marad a posztján Sergio Batista argentin szövetségi kapitány.

2011.07.18 18:21MTI

A Marca című sportnapilap úgy tudja, hogy Julio Grondona, a szövetség elnöke kiállt a szakvezető mellett, annak ellenére, hogy a válogatott a negyeddöntőben búcsúzott a hazai rendezésű Copa Americától. "Checo" Batista imázsa alaposan leromlott, a sajtó és a futballszerető publikum többsége egyaránt a távozását követelte az uruguayi alakulattal szembeni kudarcot követően.

Grondona azonban úgy vélte, hogy a kapitány még egy teljes esztendőt sem töltött el a kispadon, így további bizalmat szavazott neki, ami egészen a világbajnoki selejtezők befejezéséig szól.

"Pokoli módon fáj, hogy kiestünk, de folytatom, mert folytatnom kell" - fogalmazott Batista, aki tavaly Maradona örökébe lépett a kapitányi poszton.

A szakember irányításával az argentin együttes aranyérmes lett a pekingi ötkarikás játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.