A határon túl is nagy az érdeklődés

Jön az AS Roma: több ezer jegyigénylést kapott a Vasas

A Vasas-Híd labdarúgócsapatához már több ezer jegyigénylés futott be az AS Roma augusztus 3-i, budapesti fellépésére.

2011.07.08 18:10MTI

Az idén centenáriumát ünneplő angyalföldi klub pénteki tájékoztatása szerint külföldről is sokan érdeklődtek a belépők iránt.
   
"Még számunkra is meglepő, hogy a határon túlról is mennyien érdeklődnek a "Farkasok" vendégjátéka iránt. - mondta Erdős László, a Vasas-Híd ügyvezetője. - A környező országok mellett még Görögországból is kaptunk telefont, hogy mikor és hol lehet hozzájutni a Puskás Stadionban megrendezésre kerülő összecsapás jegyeihez".
   
A tervek szerint a jelentősebb jegyirodák mellett a Fáy utcában is napokon belül elkezdik a belépők árusítását.
   
A Vasas szerdán jelentette be, hogy a világbajnok Francesco Totti által vezényelt olasz elitalakulat legjobb összeállításában, sztárjaival a soraiban lép pályára a találkozón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.