Egy baseball-labdárt esett hat métert

Halálba zuhant egy szurkoló Arlingtonban

Meghalt egy szurkoló csütörtökön a Texas Rangers-Oakland Athletic profi baseball-mérkőzésen, miután lezuhant a lelátóról.

2011.07.08 10:51MTI

A tragédia a mérkőzés második szakaszában (inning) történt, amikor a Rangers játékosa, Josh Hamilton az ellenfél egy hibás ütése után a hozzákerült labdát kidobta a nézőtérre. A férfi megpróbálta elkapni a játékszert, mélyen előre hajolt érte, s amikor megfogta, átbillent korláton, és több mint hat métert zuhant.

Szemtanúk szerint a néző a fejére esett, ám még életben volt, amikor kórházba szállították a helyszínről, bár a feje erősen vérzett.

A nézőtéren a férfi mellett ülő Ronnie Hargis újságíróknak elmondta, hogy a tragédia előtt közvetlenül még beszélgetett a meccsre kisfiával érkező drukkerrel.

"Egyenesen lezuhant, próbáltam elkapni, de sajnos nem sikerült" - mondta.

A mérkőzést a helyszínen nézte meg George W. Bush volt amerikai elnök is, aki a texasi csapat rajongója, s korábban résztulajdonosa is volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.