Javul a pekingi levegő minősége

Mégsem fullad meg a pekingi mezőny?

A NOB Orvosi Bizottsága Arne Ljundqvist vezetésével vizsgálta a pekingi levegő minőségét.

2008.03.20 15:18MOB

A bizottság az olimpia időpontjában tavaly megrendezett tesztversenyek során végzett tudományos alapossággal folytatott mérések eredménye alapján megállapította, hogy a légszennyezettség sokat kifogásolt mértéke nem lépte át azt az értéket, ami esetleg az egészségre káros hatást gyakorol. 

A levegő szennyezettségének csökkentésére irányuló, költséget nem kímélő erőfeszítések a tudományos mérések szerint eredménnyel jártak. Arne Ljundqvist a NOB Orvosi Bizottságának vezetője leszögezte: a NOB bízik abban, hogy a környezetvédelmi intézkedéseket következetesen folytatják és a pekingi levegő minősége továbbra is javul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.