A nehézségek ellenére

Pjongcsang 2018 - Rogge elégedett az előkészületekkel

Elégedett a 2018-as pjongcsangi téli olimpia előkészületivel Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, annak ellenére, hogy a dél-koreai üdülővárost nagy mértékben sújtja a gazdasági válság.

2013.02.01 13:41MTI

A NOB-elnök a kétnapos helyszíni szemlén örömét fejezte ki amiatt, ahogy a munkálatok haladnak előre, s azt is kiemelte, hogy a meglévő létesítmények tökéletes helyszínei a jelenleg zajló téli speciális olimpiai játékoknak.

Kim Dzsin Szun, a szervezőbizottság elnöke is azt emelte ki, hogy a gazdasági problémák ellenére az előkészületek menetrendszerűen zajlanak, és rendben folyik a stadionok, utak építése, illetve a jövőbeli beruházások előkészítése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.