100 méter mell

AYOF - bronzérmes az úszó Sebestyén Dalma

Sebestyén Dalma bronzérmet szerzett 100 méteres mellúszásban a Sydneyben zajló Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (AYOF) harmadik napján.

2013.01.18 13:28MTI
Kattintson még több olimpiai hírért >>>

A 14-18 éves korosztály képviselőinek viadalán a Magyar Olimpiai Bizottság pénteki tájékoztatása szerint ebben a számban ott volt a fináléban Sztankovics Anna is, és a negyedik lett.

A 400 méteres vegyesúszás döntőjében György Réka javított az előfutamban elért eredményén, de ez is csak az ötödik helyre volt elegendő. A 4x200 méteres lány gyorsváltó Joó Sára, György Réka, Sibalin Flóra, Sebestyén Dalma összeállításban szintén az ötödik helyen végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.