A nyitónapi négy bronz után

AYOF: négy magyar kajakos arany és egy ezüst a második napon

A csapat kajak-kenus részlege a nyitónapi négy bronz után négy arannyal és egy ezüsttel gazdagította a magyar éremgyűjteményt a Sydneyben zajló Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (AYOF) második napján.

2013.01.17 09:51MTI

 A 14-18 éves korosztály képviselőinek viadalán a Magyar Olimpiai Bizottság csütörtöki tájékoztatása szerint a 200 méteres döntőkben Tótka Sándor, aki a megnyitón a nemzeti lobogót vitte, egyesben és Janza Richárddal párosban is nyert. A lányoknál Lucz Dóra egyesben, míg Somogyi Szilvia és Szilágyi Anett párosban végzett elsőként. Khaut Kristóf kenu egyesben ezüstérmet szerzett.
   
Az úszók az előfutamok során három számban álltak rajthoz, s 200 méter gyorson Joó Sára a negyedik, Gratz Benjamin a hatodik, 200 méter pillangón Sebestyén Dalma szintén a hatodik idővel jutott a fináléba.
   
Sydneyben Magyarországot négy sportágban - az úszás és a kajak-kenu mellett súlyemelésben és triatlonban - összesen 24 sportoló képviseli.

Kattintson még több olimpiai hírért >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.