London 2012

Olimpia: Hazaküldték a doppingoló pályakerékpárost

Pozitív lett a doppingtesztje Viktorija Baranova orosz női pályakerékpárosnak, ezért hazája olimpiai bizottsága hazaküldte őt a londoni játékokról.

2012.08.03 20:15MTI

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) pénteki közleménye szerint a sportoló szervezetében a normál értéknél magasabb tesztoszteronszintet mutattak ki.

Baranovának a július 24-én, Fehéroroszországban levett mintája lett pozitív, a keirin versenyszámba nevezett kerekes elismerte vétkességét.

Ez a negyedik doppingeset az olimpián: korábban Lujza Galjulina üzbég tornász, Hysen Pulaku albán súlyemelő és Tameka Williams St. Kitts és Nevis-i atléta bukott le.

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.