London 2012

Üzbég tornászé a második pozitív doppingminta

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pozitív doppingminta miatt kizárta a londoni játékokról Lujza Galjulina üzbég tornászt.

2012.08.01 14:48MTI

Mark Adams, a NOB szóvivője szerdán azt mondta, a sportolót már haza is küldték az olimpiai faluból, mert az A-próba után B-próba is pozitív eredményt hozott. Galjulina szervezetében vízhajtóra bukkantak. A tornász múlt szerdán, még az olimpia megnyitója előtt produkált pozitív mintát.

Galjulina a második sportoló, akit doppingolás miatt kizártak a játékokról. A múlt héten Hysen Pulaku albán súlyemelő jutott hasonló sorsra, mert július 23-i mintájában sztanozolol nyomára bukkantak.

Minden érdekesebb londoni hírt el szeretne olvasni?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.