Férfi 200 m vegyes

Olimpia: Cseh elődöntős, Verrasztó 35. vegyesen

Cseh László elődöntőbe jutott férfi 200 m vegyesen a londoni olimpia szerdai versenynapján, ugyanebben a számban Verrasztó Dávid a 35. helyen végzett.

2012.08.01 13:25MTI

Cseh a harmadik előfutamban úszott, s korábbi, balul sikerült londoni úszásaiból okulva - 400 m vegyesen és 200 m pillangón se jutott fináléba - végig nagy elánnal tempózott, fokozatosan erősítve viszonylag nagy előnnyel, egy testhosszal elsőként csapott a célba 1:57.20 perces idővel. Ennél jobbat a későbbi két nyolcasban sem ért el senki, így legjobb idővel került az esti elődöntőbe.
 
"A reggeli időponthoz képest nem volt rossz, sőt..., de mellen még kell javítanom" - mondta az MTI-nek Cseh. "Úgy érzem, hogy kezd visszajönni az önbizalmam..." Verrasztó az ötödik, utolsó futamban szerepelt, s végig utolsóként tempózott, ennek eredményeként nagyon gyenge eredménnyel, 2:04.53 perccel ért célba, így a szám 36 indulója közül mindössze egyet előzött meg.

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.