Fura égi jármű és rejtélyes alakok az ünnepségen

Hoppá: UFO-k is jelen voltak az olimpiai megnyitón?

Milliók nézték világszerte a péntek esti olimpiai megnyitó ünnepséget, ám egyesek szerint nemcsak a Földön élők voltak kíváncsiak a fergeteges programra. Éjfél után különös tárgy bukkant fel a stadion fölött.

2012.08.01 13:29ma.hu

Különös jelenségre figyeltek fel az olimpiai megnyitót követően néhányan, a videó a világhálóra is felkerült, amelyen jól látható, hogy az ünnepségnek helyt adó stadion fölött egy csészealj formájú, óriási fénykörrel körülvett objektum lebeg. Az egyelőre rejtélyes tárgy nem sokkal a ceremónia vége előtt, helyi idő szerint éjjel fél 1 környékén bukkant fel.

Egyes vélemények szerint persze szó sincs idegen lényekről, csak valamelyik televíziós társaság közvetítő léghajója látszódott, hozzáértők azonban azt mondják, semmi esetre sem hasonlít egyetlen efféle repülő szerkezethez a felvételen látható különös objektum. Mások helikopterre gyanakszanak, de ezt az elméletet sem erősítette még meg egyetlen hivatalos szerv sem - igaz, nem is cáfolták.

Fotó: YouTube


Az UFO-vadászok számára természetesen a jelenség újabb bizonyítékot jelent az idegenek létezésére, ráadásul alig néhány hete épp az Egyesült Királyságban jósolták azt a világ legjobbnak tartott UFO-szakértői, hogy az űrlények számára épp a tömegeket vonzó nyári rendezvény lenne az optimális idő, hogy végre felfedjék magukat. Márpedig ha így van, a dolguk is kifejezetten könnyű volt: a kivilágított stadion fényei messziről látszódtak - akár még a világűrből is kivehetőek lehettek. Vannak, akik úgy vélik, hogy minimális pszichológiai ismeretekkel az idegenek nem is választhattak volna ennél jobb időpontot, de az összeesküvés-elméletek szerint a záróünnepségre is tartogatnak még meglepetéseket.

Nem ez az első alkalom, hogy UFO tűnt fel az olimpia megnyitóján: 1984-ben Los Angeles fölött jelent meg egy repülő csészealj, majd miután leszállt az olimpiai stadion mellé, majd a belőle kilépő idegen gratulált az egész emberiségnek a sportversenyt övező szellemiségért - igaz, ez akkor megtervezett része volt a műsornak és természetesen nem valódi marslakók szállták meg Amerikai nyugati partját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.