London 2012

Olimpia: Gyurta a hetedik idővel döntős 100 m mellen

Gyurta Dániel két századdal megdöntve délelőtt felállított friss országos csúcsát, 59.74 másodperces idővel a hetedik helyen bejutott a 100 méteres mellúszás vasárnapi fináléjába a londoni olimpián.

2012.07.28 21:53MTI

A 200-on kétszeres világbajnok 23 éves magyar úszó az első elődöntőben volt érdekelt, itt az ötödik helyen végzett szombat este.

Gyurtát a második futamban csak ketten előzték meg, így készülhet a magyar idő szerint vasárnap 21 óra után kezdődő fináléra.

"Nem bántam volna, ha még egy nap pihenő jut, viszont nem baj, hogy így történt, a hetedik idő lett az enyém, újabb országos csúccsal - mondta Gyurta Dániel. - Mindez ráadásul úgy jött össze, hogy a fordulómat elrontottam, de még így is javulni tudtam. Egy nap alatt kétszer kerültem egy percen belülre, elégedett vagyok".

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.