Hazai pályán

Kikapott az olimpiai aranyra esélyes spanyol focicsapat

Hazai pályán kapott ki a londoni ötkarikás játékokra készülő spanyol olimpiai futballválogatott Szenegál csapatától.

2012.07.14 13:20MTI

A sokak által a végső győzelemre is esélyesnek tartott együttes pénteken Gran Canarián kilencezer néző előtt fogadta a szenegáli olimpiai válogatottat, s meglepetésre 2-0-ás vereséget szenvedett. A hazaiaknál nem szerepelt a nagyválogatottal július elsején Európa-bajnoki címet szerzett - Londonra túlkorosként nevezett - három játékos: Jordi Alba, Javi Martínez és Juan Mata. 

Az olimpiai labdarúgótornán alapvetően 23 éven aluli játékosok szerepelhetnek, de válogatottanként három ennél idősebb játékos is pályára léphet. A szenegáliak az "öregítési" lehetőséggel élve szerették volna nevezni az ötkarikás játékokra az angol első osztályú Newcastle két labdarúgóját, Papiss Cissét és Demba Bát, ám a klub kérésére ez végül nem történt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.