Július 27-én kezdődik

Ronaldo szerint Brazília lesz a befutó az olimpiai labdarúgó tornán

A brazilok kétszeres világbajnok korábbi kiváló labdarúgója, Ronaldo szerint hazájának válogatottja az esélyese a július 27-én kezdődő londoni olimpia futballtornájának.

2012.07.13 07:34MTI

A dél-amerikai ország válogatottja már ötször nyert világbajnokságot, de olimpiát még egyszer sem. "Nincs okunk azt feltételezni, hogy elbukhatunk az olimpián, amelyet nagyon komolyan veszünk - nyilatkozott a 35 éves kétszeres aranylabdás, aki 1996-ban bronzérmet nyert az atlantai játékokon. - Bizonyos értelemben már most nagyon sikeres számunkra a londoni esemény, az argentinok ugyanis nem jutottak ki a tornára, így nem tudják megvédeni a címüket. Tökéletes lenne, ha mi kerülnénk a helyükre." A brazilok - akik 1952 óta 13. alkalommal próbálják megnyerni az olimpiai futballtornát - Egyiptommal, Fehéroroszországgal és Új-Zélanddal kerültek egy csoportba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.