A házasság lehet a kiút a függőségből?

Kate Moss az alkohol rabjává vált, vőlegénye mentheti meg

Kate Moss számára egyre nagyobb problémát jelent a sztársággal együttjáró bulizós életmód, de apja bízik benne, hogy közelgő esküvője kimenti az alkohol fogságából.

Kate Moss partiarc, de fitt és energikus! képgaléria

2011.06.16 09:29ma.hu

Komoly bajban van az apja szerint Kate Moss, aki a szupermodellek csillogó világában bizony észrevétlenül csúszott bele az alkohol mámorába, és az aggódó apa szerint csak a házasság jelenthet kiutat. Ez legfőképp azért érdekes, mert Jamie Hince maga is sztár és egymás után járja a partikat, de hiába a kemény rockerélet, mégis sokkal visszafogottabb a bulikban, mint szépséges menyasszonya.

Noha néhány hónappal ezelőtt már felröppentek olyan hírek, miszerint titokban összeházasodott a több éve együtt járó páros, valójában az "csak" egy különleges, spirituális esküvő volt, és Kate Moss csak most fogja törvényesen összekötni életét Jamie-vel.

Kate Moss és Jamie Hince (Fotó: OK! Magazine - További képek a galériában)j

A ceremóniát júliusban tervezik megtartani, és a 37 éves menyasszony édesapja a jelek szerint jóval többet vár ettől a frigytől, mint általában az örömapák szoktak. "Szeretjük Jamie-t, mert jó hatással van a lányunkra." - mondta a napokban. "Eljött az az idő, amikor már elég volt a bulizásból, és azt hiszem, Kate is lenyugszik férjes asszonyként."

Az apa aggodalmai jogosnak tűnnek, mivel Mosst az utóbbi időben egyre gyakrabban lehetett látni a nem épp kiskorúaknak szervezett bulikban, és állítólag nem nagyon válogatott az italok között.

Ugyanakkor viszont vőlegényét egyes hírek szerint már tavasszal letiltotta az italról, mondván, az rossz hatással van a gyermeknemzésre. Most viszont már neki kellene visszafognia magát, mert ha az esküvő után tényleg gyereket akar, akkor ő sem dorbézolhat tovább.

A lánybúcsún azért még kirúgott a hámból...

Még több hír Kate Mossról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.