Biztonsági okból eltiltották a saját ballagásáról

Nem ballaghatott Schwarzenegger szerelemgyereke

Minden kisiskolás izgatottan várja a napot, amikor elballaghat, és valószínűleg ezzel Joseph Baena sem volt másképp. Csakhogy végül eltiltották a saját ballagásáról.

Tényleg hasonlít Schwarzeneggerre a fiúcska? képgaléria

2011.06.08 18:29ma.hu
Mildred Baena (Fotó: Facebook - További képekhez KATT!)

Ahogy nálunk, úgy az amerikai diákok között is az egyik leginkább várt esemény a végzősök számára az iskolai ballagás: amikor nemcsak egyszerűen véget ér egy újabb év, hanem egy hosszabb fejezet zárul le. Ezt a napot minden nebuló izgatottan várja és aztán évtizedekig boldogan emlékszik vissza az utolsó napokra.

De mi van akkor, ha valami miatt ki kell hagynia ezt a nevezetes eseményt? Nyomós ok kell rá, hogy az ember ne legyen jelen ezen a szimbolikus utolsó meneten - és ezt egy 14 éves kisfiú, bizonyos Joseph Baena is pontosan tudja.

És ha valakinek, hát neki tényleg nyomós oka volt rá, hogy távolmaradjon a saját ballagásáról: egy hónapja derült ki, hogy nem olyan diák, mint a többiek, az ő apukája híres, csak eddig még ő maga sem tudta ezt.

Igen, Joseph Baena az a kisfiú, aki egy tiltott kapcsolatból született, és aki miatt most áll a bál Arnold Schwarzenegger körül. A filmszínészből lett politikust, majd újra filmszínészt felesége az ügy kipattanása után szinte azonnal elhagyta, a sajtó fotósai pedig azóta megszállottan próbálnak a gyermek és Schwarzenegger szeretője nyomára bukkanni.

A ballagás kiváló alkalom lett volna, évzárót ekkora érdeklődés csak ritkán kísér, mint a múlt pénteki kaliforniai ünnepséget, ám mindenki nagy csalódására Joseph nem volt jelen az eseményen. Utóbb kiderült, családja - és persze Arnie - úgy vélte, biztonsági okokból jobb, ha nem jelenik meg a gyerek a nyilvánosság előtt, még ha ez azzal is járt, hogy élete egyik fontos eseményéről kellett lemondania.

Valójában Mildred Baena már a múlt hónapban kiíratta a gyereket az iskolából - tudta meg a TMZ című napilap -, nem sokkal azután, hogy a botrány kirobbant. Pedig Joseph neve még ott szerepelt a ballagók névsorában.

A családhoz tartozó néhány tag csak annyit mondott a sajtónak: szeretnék, ha végre elülne már az egész felhajtás és újra a normális kerékvágásban haladna az életük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.