Pirossal és sárgával is hódít a tengerész stílus

Képek: Yves Saint Laurent befeketíti a tengerészeket

Kevés olyan divattervező van, aki ne próbálta volna már ki a nyaranta oly kedvelt tengerész stílust - mindenki más formában teszi, Yves Saint Laurent modelljei például pirosban, feketében és sárgában pompáznak.

Tengerész stílusban, pirosban és feketében Yves Saint Laurent modelljei képgaléria

2011.06.02 12:00ma.hu

A tengerész stílusról a csíkok, a horgonyok, a kagylók jutnak eszünkbe, no meg a sötétkék és fehér színek. Persze a jól bevált mintát nemcsak ezekkel az árnyalatokkal lehet viselni.

Képek ide kattintva! - Fotó: style.com

Yves Saint Laurent új modelljei például sárgában, pirosban és feketében léptek kifutóra, a jellegzetes stílus és hangulat ettől még jól beazonosítható.

A könnyed, szellős nyári ruhák mellett azonban az élénk piros és a fekete-fehér kombinációja a kissé hűvösebb időre való kreációkon is megjelenik.

Az elmaradhatatlan horgony-minták köszönnek vissza a laza és szigorúbb vonalvezetésű ruhákon egyaránt, valamint a tengerészek ruházatának stílusa: a gombok és a széles gallérok.

Mit tartogat még a divat az idei nyárra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.