A szőkeség nagyon hasonlít a feleségre...

Megdöbbentő: January Jones babájának apja Claudia Schiffer férje?!

Nem kis meglepetést okozott a szőke sztár, January Jones, amikor áprilisban bejelentette, hogy gyermeket vár - hogy kitől, arról most terjednek a meghökkentő pletykák....

2011.05.28 08:30ma.hu

Talán sokaknak feltűnik, hogy meglepő a hasonlóság Claudia Schiffer és January Jones között. Valószínű, hogy ez a szépséges modell férjét sem hagyta hidegen...

Nagyon úgy tűnik, hogy az immár nagycsaládos Matthew Vaughn nemcsak a feleségén, keresztül vált azzá.

Az utóbbi időben különös pletyka terjed Hollywood-ban: eszerint a szőke színésznőt, January Jones-t éppenséggel ő ejtette teherbe!

A 33 éves January áprilisban jelentette be, hogy gyermeket vár. A hír váratlan és meglepő volt. Jones legutóbbi filmjének, az X-Men új részének Vaughn a rendezője, és a hírek szerint igencsak összemelegedett a nejére igencsak emlékeztető fiatal színésznővel.

A film premierje New York-ban a minap volt, ezen azonban csak January Jones jelent meg, Matthew Vaughn nem.

A rendezőnek és a szupermodell Claudia Schiffer-nek három közös gyermeke van, egy fiú és két kislány.

A 40 éves szőkeség most is ragyogóan szép és fitt, ráadásul nagyon örült a családjuk bővülésének. Vajon mit szól mindehhez...?

Claudia Schiffer most is bombázó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.