Ezentúl mindent felfal a topmodell!

Claudia Schiffer: "Végre nagycsaládosok vagyunk!"

Nemrég még a Vogue magazin címlapján mutatta meg állapotosan is gyönyörű alakját Claudia Schiffer, most pedig már családja szeretgeti az új jövevényt.

2010.05.24 11:25Kiskegyed

Megszületett Claudia Schiffer szupermodell és producer férje, Matthew Vaughn harmadik gyermeke - írja a Kiskegyed.

A hétéves Caspar és a két évvel fiatalabb Clementine után újabb kislány érkezett a családba, akinek a nevét egyelőre titkolja a boldog házaspár.

Egyet viszont elárult a 39 éves kismama: elege lett a koplalásból, ezentúl mindent megeszik, amit megkíván.

„Előző terhességeim idején folyton a kalóriatáblázatokat néztem és betartottam személyi edzőm utasításait, hogy mire visszatérek a kifutóra, topformában legyek. Hál’ istennek erre már nem kell figyelnem. Eszem, iszom, amit megkívánok. Édes vagy szénsavas, jöhet minden!”

Még a szülés előtt egyébként a kismama meztelenül is megmutatta alakját: a Vouge magazin júniusi számában megjelent fotókat maga Karl Lagerfeld készítette róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.