Áldott állapotban fotózkodott

Szép, mint az anyukája: Claudia Schiffer kislányt szült!

Megszülte harmadik gyermekét a világhírű német egykori topmodell, Claudia Schiffer: a Die Welt című lap szerint Londonban egy kislányt hozott a világra.

2010.05.15 19:06MTI

A csecsemő - akinek a nevét egyelőre nem tudni - császármetszéssel született. A sztár egyik szóvivője szerint mind az anya, mind a gyerek jól van. Claudia Schiffer idén augusztusban ünnepli majd 40. születésnapját.

Immár nyolc éve egy brit férfi, Matthew Vaughn felesége, s a párnak korábban két gyereke született: a kisfiú, Casper most hatéves, a kislány, Clementine pedig öt.

A család Angliában él. Claudia Schiffer egyébként az elmúlt napokban - még a szülés előtt - újból reflektorfénybe került, hiszen a Vogue című divatlap németországi változatának júniusi száma a címlapon hozta a terhes nő fotóját. Schiffer itt hasonló pózban szerepel, mint egykoron, még 1991-en a Vogue amerikai változatában a világhírű színésznő, Demi Moore.

Ő akkor nagy botrányt keltett azzal, hogy vállalta: a terhessége ellenére meztelenül áll a fényképezőgép elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.