A sztár most már szabadon orgiázhat?

Paris kuplerájt nyit a villájában?! - Képek!

Okoz még meglepetéseket Paris Hilton! A csinos szállodaörökösnőről eddig is tudtuk, hogy nem sok minden akad, amitől visszariad, de legújabb ötlete egyenesen hajmeresztő.

Paris akcióban - rendőrruhában és pezsgőben... képgaléria

2008.04.01 10:00ma.hu

Úgy tűnik, megelégelte Paris Hilton, hogy kidőlve, részegen haza kelljen botorkálnia. Döntött. Saját villájában nyit egy lebujt!

Számtalan előnye van ugyanis annak, ha otthonában tombolhat a party-n: már nem lesznek kellemetlen pillanatai hazatérés közben, nem követik majd a paparazzók és barátait is elhelyezheti a házában másnap reggelig!

Ilyeneket fog bemutatni a villában?

A szöszke sztár villája természetesen a legelőkelőbb negyedben, a Beverly Hills-en található, szórakozóhely nyitására ideális - persze, hogy a szegény szomszédoknak mi a véleménye, azt idáig valószínűleg senki sem tudakolta. De Paris-t nem úgy ismerjük, mint aki nem viszi véghez akaratát, ha valamit elhatároz...

Ebben legfeljebb a hatóságok akadályozhatják meg, mint ahogy nem is olyan rég pár hetet a rácsok mögött kellett töltenie vezetési stílusa miatt az elkényeztetett hotelörökösnőnek.

Paris Hilton állítólag már bele is kezdett a villa felújításába - az egészet átalakíttatja, hogy a legjobbat hozza ki belőle. A kupit állítólag a pincébe tervezi, gazdag berendezéssel - fekete bútorokkal, arany szegélyekkel, díszítéssel.

No és kétszáz férőhellyel. Persze, ez szükségesnek tűnik, miután a népszerű partykirálynőt olykor ismerősök százai veszik körül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.