Vajon vele meddig bírja a sztár?

Hihetetlen: eljegyezték Paris Hiltont! - Képek!

A Los Angeles-i parti élet császárnője, Paris Hilton soha nem filozofál sokáig kapcsolatain - Általában már ez első randit az ágyban fejezi be, és az eljegyzéseket sem halogatja sokáig.

Paris Hilton jegygyűrűt hord - képek! képgaléria

2008.03.11 15:00netbulvar.hu

A Los Angeles-i party élet császárnője, Paris Hilton soha nem filozofál sokáig kapcsolatain. Általában már ez első randit az ágyban fejezi be, és az eljegyzéseket sem halogatja sokáig.

Az azonban túl korainak tűnik, hogy Benji Madden mindössze néhány hét után gyűrűt húzott az ujjára. Paris ugyanis egy BM feliratú ékszerrel a kezén jelent meg mindenhol a hétvégén. A két betű pedig új szerelmének a monogramja ugyebár.

Amikor a fotósok Kim Vo boltjának megnyitóján rákérdeztek, hogy ez a közelgő lagzinak-e a jele, csak annyit reagált az örökösnő, hogy a gyűrű az aminek látszik.

Paris és Benji - Házasság lesz belőle?

Szóval senki sem lett okosabb. Majd a páros összeölelkezve gyorsan eltűnt a színfalak mögött. Másnap a Linkin Park koncertjén nyalták-falták egymást. A firkászok persze ott is faggatták a szőkeséget az ékszerről, de akkor sem hagyta el értékes információ a száját.

Csak az LP fellépéséhez fűzött hozzá annyit, hogy a Good Charlotte-ot jobban szereti. A gitáros és a legismertebb party kellék február közepén jött össze Nicole Richie lányának az üdvözlő buliján.

A kis Harlow apukája nem más, mint Benji bátyja, Joel. Így Nicole jó ötletnek találta, hogy újabb közös kapcsolódási pont legyen az életükben legjobb barátnőjével. Ezért a babaköszöntő party annak a jegyében telt, hogy összeboronálta sógorát gyerekkori játszópajtásával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.