A Melson Gibsonos cellába került

Paris Hiltonnak már az öccse is botrányhős lett - képek!

A héten őrizetbe vették Paris Hilton kisöccsét, Barron-t, mert Los Angeles utcáin tökrészegen száguldozva elütött egy rendőrt. Szerencsére a hatóság hamar lekapcsolta a trónörököst..

Paris tekergett és nyalogatott! - képek képgaléria

2008.02.15 12:42netbulvar.hu

A közös genetikai állomány miatt a családtagok nemcsak külsőleg, de belsőleg is sok mindenben hasonlítanak. Paris húgáról, Nicky-ről mindig is lehetett tudni, hogy hasonló módon képes lealjasodni, mint nővére. A héten a kisöccsük, Barron is beírta magát a Hilton ökörségek nagykönyvébe. A tizennyolc éves örökös részegen száguldozott Los Angeles utcáin. Ám miután elütött egy benzinkutast, a rendőrök hamar lekapcsolták. 

A Hilton-gyerek bebulizott egy kicsit az egyik szórakozóhelyen, és az olasz maffia által is kedvelt luxusautójával hazaindult. Ám az út nem sikerült túl egyszerűre. Barron annyira részeg volt, hogy nem tudta irányítani a kocsiját, ezért behajtott egy töltőállomásra. De a szokásos tankolásban kiteljesedő cselekvéssor helyett, áthajtott az egyik alkalmazotton. Az áldozat szerencsére csak kisebb sérüléseket szedett össze, így riasztotta a ninós autók bűnüldöző és életmentő változatait. A rend éber őrei véget vetettek az ámokfutásnak, és bilincsbe verték a sofőrt. 

Az éjszakát ugyanazon az őrsön töltötte, ahol Mel Gibson heverte ki emlékezetes ’’részegen rendőr zsidózós’’ alakítását. Másnap egy nagyobb óvadék fejében hazaengedték, de további következményekre számíthat. Az eseményekkel kapcsolatban Paris elmondta, hogy elbeszélget öcsikéje fejével. Biztosan hatással lesznek rá a börtönviselt és józan életű buli királynő szavai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.