Ijesztően néz ki Courtney Love!

Fotók - Hű, de szexi: Kurt Cobain özvegye lógó mellét és csontjait mutogatta

Az egyébként szemrevaló Courtney Love ezúttal nem botrányos viselkedésével vagy öltözetével hívta fel magára a figyelmet, hanem csontsovány külsejével és lógó keblével.

2011.05.22 08:33ma.hu

Időről-időre tud alapos meglepetést okozni a szép özvegy - az már nem újdonság, ha Courtney Love olykor egyenesen nevettető szerelésben jelenik meg, ám soványsága néha elképesztő méreteket ölt.

Nem egyszer járt közel az anorexiához, sápadt bőrét, zörgő csontjait és lógó keblét pedig nemhogy ellensúlyozná öltözködésével, de ki is hangsúlyozza.

A néhai tehetség, Kurt Cobain özvegye egy Cannes-ban rendezett AIDS-ellenes gálán maga is meglehetősen betegnek nézett ki.

Hófehér, mély kivágású ruhájában Courtney soványsága megdöbbentő volt: izmos karjával és csaknem kilátszó bordáival ijesztő hatást keltett.

A szedett-vedett hatású ruhát szexisnek szánta, de minden lett, csak az nem...

Az egykori szépség tavaly világos piros virágokkal tetováltatta tele magát - az egyébként vidám minta csontos karjain meglehetősen furcsa látványt nyújt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.