Meddőséggel vádolják Kataliln hercegnőt

Nem lehet gyereke a friss angol hercegi párnak?

Bár még csak 3 hete házasok, máris vannak rosszakarók, akik azt állítják: Katalin hercegnő nem tud teherbe esni, márpedig ez súlyosan veszélyezteti a trónöröklési rendet is!

A királyi esküvő képekben: Vilmos herceg és Kate Middleton kimondta az igent! képgaléria

2011.05.20 18:29ma.hu

Súlyos vádak hangzottak el az egyik brit hetilapban, mégpedig egyenesen a királyi udvar orvosára hivatkozva: ezek szerint elképzelhető, hogy a 3 hete összeházasodott Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek nem lehet saját gyermeke és így a trónöröklés is veszélybe kerülhet.

A lap értesüléseit a világsajtó erős kételkedéssel fogadta, és a hercegi pár hívei sem tudják elhinni a furcsa állításokat, amelyeket azonban állítólag nem más, mint Camilla Parker-Bowles, Katalin "mostoha-anyósa" terjeszt.

Fotó: MTI (További képek a galériában)

Tény, hogy Károly herceg új felesége sosem tudta elfogadni Kate Middletont, aminek valószínűleg lehet némi köze a kettejük közt lévő népszerűségi különbséghez is: míg Camillát a britek másfél évtized alatt sem tudták elfogadni, addig Katalin hercegnő mindenkinek a kedvence. És az is tény, hogy Camilla ahol csak tudja, burkoltan vagy nyíltan, de támadja fogadott menyét.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy meddőséggel kellene megvádolni az ifjú asszonyt, akire eleve nagy nyomás hárul: a királyi családban eddig szinte kivétel nélkül mindig pontban az esküvő után 9 hónappal érkezett meg az első újszülött. 3 hét után azonban nemcsak a terhesség tényét felesleges kutatni, de kissé korainak tűnik kijelenteni az ellenkezőjét is.

Camilla arra hivatkozik, hogy Katalinnak volt egy fiatalkori nőgyógyászati problémája, amelynek szövődményei "akár" meddőséget is okozhatnak.

Rossz hír, hogy amennyiben a "gonosz anyós" szavai mégis igaznak bizonyulnának (persze kellő próbálkozás és idő után), akkor viszont veszélybe kerülhet az egyenes ági trónöröklés. A királyi vérvonal ugyanis elsődleges szempont, tehát még ha örökbe is fogadnának egy gyermeket Katalinék, ő akkor sem követhetné édesapját a trónon.

Olvassa el a legfrissebb híreket az ifjú párról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.