Duran Duran és Abba szól a királyi lagzin

Bájos képek: Diszkózni fognak Vilmos és Kate esküvőjén

Valódi diszkó-esküvőre számíthatnak azok a szerencsések, akik meghívót kaptak az évtized esküvőjére: a brit hercegi pár Duran Duran-ra és Abbára fogja ropni a lakodalmon.

Képekben a leendő pár: Vilmos herceg és Kate Middleton képgaléria

2011.03.07 09:34ma.hu

A 80-as évek diszkójával és boogie-val pecsételi meg szerelmét Vilmos herceg és Kate Middleton, kiemelt szerep jut például az Abbának, a Duran Duran-nak, a Spandau Ballet-nak és a Culture Clubnak – adta hírül a The Sun című brit bulvárlap. A svéd csapat kifejezetten Kate kívánsága volt, és az ifjú pár azt szeretné, ha a fennkölt szertartás után a násznép pontosan úgy mulatna, mint az egyszerű, ám boldog családok szerte az országban.

Hogy minden a legnagyobb rendben menjen és még véletlenül se csússzon be olyan zene, ami nem a hercegi pár fogára, akarom mondani, talpa alá való, már készül egy lista is, amiből Guy Pelly, Harry herceg egyik közeli barátja fogja összeállítani a zenei repertoárt. A klubtulajdonos fiatalember DJ-ként dolgozik, így valószínűleg nem lesz a násznépnek oka a panaszra.

A döntés Vilmost különösen feldobta, mert anyja, a néhai Diana hercegnő nagy rajongója volt a 80-as évek zenéinek.

Nem ez az egyetlen kipattant titok az esküvő részleteivel kapcsolatban. A ceremónia a Westminster Apátságban veszi kezdetét április 29-én, ezt egy 600 fős bankett követi a Buckingham Palotában, amelynek a házigazdája az anyakirálynő lesz. Később kerül sor az ehhez képest szűk körűnek számító, mindössze 300 fős baráti partira.

A királyi házhoz közelálló forrás elmondta: Kate és Vilmos tisztában vannak vele, hogy a világ minden tájáról követik a legapróbb mozdulataikat is, ezért szeretnének egy lazább, baráti bulival megünnepelni házasságukat.

Fotó: Chicago Now (További képek a párról a galériában)

A St. James Palotából elhajtva Kate lecseréli az esküvői ruháját és Vilmos is egy kevésbé formális öltözéket vesz fel az egyenruha helyett. Így térnek majd vissza a Buckingham-palotába, ahol az ifjú férj apja, Károly herceg fogadja majd őket.

Az esküvői beszédet Harry herceg fogja tartani, de nemcsak beszédével, hanem egy fantasztikus légibemutatóval is készül az ifjú pár tiszteletére: 300 fő repül majd kötelékben, de a forrás azt is hozzátette, hogy a vőlegény öccse a tanmeséből ismert nyúl és a teknősbéka esetével viccelődött: miközben ő a Tenger Királyaként repült egy Apache gépen, végül a házassági célba Vilmos, a „teknősbéka” ért be hamarabb. Ez egyfajta bosszú Vilmosnak, amiért ő éveken át cikizte Harryt a vörös hajáért.

Persze mindez csak színjáték, a testvérek nagyon közel állnak egymáshoz, és Harry végtelenül büszke Vilmosra – magyarázta az informátor, aki egyben azt is tudni véli, hogy az esküvői autót Harry saját kezűleg fogja feldíszíteni festéssel és konzervdobozokkal.

Hogy mindez hogyan fog mutatni Kate hófehér liliomcsokra mellett, vagy mit szól hozzá a fényűzéshez szokott vendégsereg a lazac és a bor elfogyasztása után, még rejtély, de az udvari protokollért felelős személyzet már előre retteg a kisebbik herceg közismerten meglepetésszerű akcióitól.

Az esküvő másnapján az ifjú pár két hétre egy egyelőre ismeretlen helyre vonul nászútra, mielőtt végleg visszatérnek a világ elé, mint házaspár.

Olvasson még többet Kate Middletonról és a készülő esküvőről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.