Kate és Vilmos esküvőjén lép fel a zenész

Képek- Elton John húzza majd a talpalávalót a királyi esküvőn!

Nagy valószínűséggel Elton John brit poplegenda fogja szórakoztatni a násznépet Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-re tervezett esküvőjén.

Képekben a boldog ifjú pár: Kate Middleton és Vilmos herceg képgaléria

2010.11.27 08:29MTI

A többszörös Grammy-díjas zenész Vilmos herceg elhunyt édesanyja, Diana egyik legkedvesebb énekese volt.

Lady Diana
halálakor, 1997-ben John megírta a hercegnő emlékére a Candle in the Wind című dalt, amely több mint 37 millió eladott példánnyal a brit slágerlisták történetének legtöbbször eladott kislemezévé vált.

Elton John hamarosan a The Independent című brit lap vendégkiadójaként fog közreműködni. Elmondása szerint azonban ebben a minőségében sem fog megbízást adni a királyi esküvőről szóló kiterjedt tudósítás készítésére.

"Úgy gondolom, már így is túl sokat kaptunk belőle" - viccelődött az énekes a Radio 2 nevű brit rádióadónak adott interjújában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.