Nem akarják Egyiptomban látni!

Sértő megjegyzést tett Elton John a keresztényekre

Elton John-t nem látják szívesen Egyiptomban, közelgő koncertjét is lemondták. A 63 éves meleg színművészt azért mondták vissza, mert sértő megjegyzéseket tett a keresztényekre nézve.

2010.05.11 11:40mellesleg

Lemondták Elton John egyiptomi koncertjét a szervezők - A 63 éves meleg színművészt ugyanis sértő megjegyzéseket tett a keresztényekre.

Vegyük sorra: múlt évben azt állította Krisztusról, hogy egy „szuper intelligens meleg férfi”, most pedig a közel-keleti melegek helyzetét emlegetve verte ki a biztosítékot.

Több vallási csoport, köztük az Amerikai Katolikus Liga, követelt bocsánatérést tőle a már említett megnyilvánulásai miatt.

Most pedig az Egyiptomi Zenei Szövetség vélte sertőnek az énekes megjegyzéseit.

A melegek élharcosát eddig sem zavarták az ellene fellépők, valószínűleg most sem fog magába zuhanni és elgondolkodni kijelentésein.

Maja romvárosban koncertezett Elton John!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.