Jótékonykodik a sztár

Eladja ruhatárát Elton John

Eladja ruhatárának több ezer darabját Elton John: a brit popsztár péntek este nyitotta meg a jótékonysági vásárt a londoni Covent Gardenben partnerével, David Furnish-sel együtt.

2009.12.13 14:25rtlbulvar.hu

A ruhadarabok eladásából származó bevétel Elton John AIDS-alapítványának számláját gyarapítja majd. Ez egyébként már az ötödik alkalom, hogy néhány ruhájától megszabadul a brit énekes.

A rajongók most megvehetik egyebek mellett John több fellépőruháját is, magassarkú cipőit és hatalmas szemüvegeit is. A legolcsóbb ruhadarab 10 fontba (3000 forint), míg a legdrágább 2000 fontba (602 ezer forint) kerül. Van köztük Versace-, Prada-, McQueen-, Dolce and Gabbana- és Jean-Paul Gaultier-kreáció is.

A jótékonysági vásár december 19-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Legutóbb 2002-ben, szintén Londonban tartott ugyanilyen akciót Elton John: akkor 400 ezer fontot (több mint 120 millió forint) sikerült összegyűjteni 15 ezer ruhadarabjának eladásából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.